diumenge, 23 d’agost del 2015

Conta'm un conte

Mireu quin material més bonic que hem trobat a la Web per jugar amb els contes! Es tracta d'unes fitxes que per un costat tenen un dibuix i per l'altre una paraula. 
Podem jugar amb la canalla a crear històries divertides i desenvolupar la seva creativitat, així com afavorir la seva expressió oral a partir del conte. 
Si en voleu saber més del funcionament d'aquest joc, entreu a la seva pàgina Mots Xics i fins i tot, el podreu adquirir a la seva botiga online.
Qui tindrà més imaginació a l'hora de crear un conte?? la canalla o nosaltres els adults??








diumenge, 2 d’agost del 2015

La biblioteca és un castell...

L'estiu és ple d'hores d'oci amb la canalla i de vegades no en sabem què fer per tal que no s'avorreixin. La platja, la piscina i altres activitats de lleure omplen les tardes, però què us sembla si un dia fem una visita a la biblioteca pública de la ciutat? En fan un munt d'activitats pels més petits i podem passar una tarda del més gratificant.
Doneu una ullada a les activitats de la nostra biblioteca pública de Tarragona:


Sabeu que l'any 2015 és l'any de les biblioteques? El govern l'ha declarat perquè fa cent anys que l'Eugeni d'Ors va redactar el primer pla per dotar d'una biblioteca a cada demarcació catalana.

Ens agrada aquesta cançó de la Damaris Gelabert sobre les nostres biblioteques. Bones vacances! i gaudiu de les biblioteques!!