dimarts, 29 de juliol del 2014

La nena que odiava els llibres...




Hi havia una vegada una nena anomenada Meena que odiava els llibres. Els seus pares deixaven llibres per tot arreu: als armaris, calaixos, escriptoris, cadires, taules, sofàs i també en immenses muntanyes pel terra. De manera que, en realitat, els llibres la destorbaven.

Tot va canviar el dia que Max, el seu gat, es va enfilar a la pila de llibres més alta de la casa: Els llibres van caure i els personatges i els animals van sortir de les pàgines donant tombarelles, i van acabar al terra un damunt l’altre...

Perquè no podem odiar allò que no coneixem...



dimarts, 15 de juliol del 2014

Per aprendre a llegir...

Un grup d'emprenedors de Sabadell ha patentat un joc educatiu per aprendre a llegir.


El Joc de Kidnelis. Veritats, mentides i imaginació”  és una manera divertida i amena de fomentar la lecto-escriptura i la comprensió lectora dels infants de més de cinc anys. 
Consisteix en un centenar de fitxes amb diferents frases, algunes fins i tot esbojarrades, com “La taula té ulls i orelles”, que els jugadors han de llegir i després escriure en una petita llibreta i marcar si és “Veritable” o “Fals”.
Finalment es pot iniciar el debat familiar potenciant la imaginació de l’infant: què passaria si les taules tinguessis ulls i orelles?

Els nens i nenes riuen amb les frases que hi ha i s’ho passen molt bé. Perquè aprendre a llegir... també pot ser divertit!

dilluns, 7 de juliol del 2014

El secret d'estimar...

Aquells que s'estimen són molt, molt feliços!!!

Un llibre sense necessitat de paraules, tendre, ple de bellesa i sentiments. 
Per aprendre a estimar molt!!! 
Per aprendre a ser més felic!!!


el secret d estimar-sarah emmanuelle burg-9788496708426